Spread the love

Ze lijden veel, komen met een koele magnetische draagtas (die ook 24-uurs lading, die ook toevoegt, tot het punt waar we niet eens komen dicht bij weglopen van ons tijdens de herziening) en vrij u van de draden, maar dit voelt meer als referentie ontwerpen voor toekomstige draadloze Apple-apparaten dan de must-have accessoire telefoons.

De iPhone 7 en 7 Plus dezelfde aluminium behuizing en het enige verschil is de plaatsing van de antennelijnen. Nu, ze boog snijden hoeken in plaats van de achterkant. De nieuwe iPhones hebben zelfs dezelfde schermgrootte als de iPhone van vorig jaar: een 4,7-inch display op de 7, en een 5,5-inch scherm voor de 7 Plus.

Wat is er zo geweldig aan de nieuwste iPhone telefoons

De iPhone 7 en 7 Plus is rechtmatig aan de meest interessante, eigenwijze, krachtige telefoons die Apple ooit heeft verzonden, en de meest zelfverzekerde uitdrukking van de visie van het bedrijf in een lange tijd. iOS 10 is uitstekend, de camera’s zijn beter, en de prestaties zijn fenomenaal. En een langere levensduur van de batterij. Dit zijn geweldige telefoons.

Grote kans.

1: Goed spul
2: Waterbestendigheid
3: Verbeterde camera’s
4: Betere levensduur van de batterij
5: Groot display
6: Taptische motorterugkoppeling is netjes
7: Dubbele camera zoom op de 7 Plus is geweldig.

  • Maar de verschillen tussen de oude en nieuwe modellen zijn nog steeds voelbaar, en die zijn vooral duidelijk zichtbaar in de nieuwe kleuren: zwart en gitzwart. Straalzwart is voorzien van een “ongerept, spiegelend oppervlak” en een hoogglanzende afwerking.
  • De nieuwe dubbele speakers die de brand van de koptelefoon en de onderkant van de telefoon, ook ergens naartoe moest, wat verklaart waarom de iPhone 7 7,1mm dik begint te worden.

Waarom vinden zo veel mensen de nieuwste iPhone zo’n ontzettend goede telefoon

Maar ze zijn ook onvolledig. Het meest interessante aspect van de nieuwe dubbele camera van de iPhone 7 Plus is dat deze bij de lancering niet wordt verzonden. Apple maakt een grote weddenschap op iMessage en Siri in iOS apps 10, maar het heeft nog geen vruchten afgeworpen. Apps worden niet bijgewerkt naar de Taptic engine of gebruiken het nieuwe brede kleurenscherm. Het hele ecosysteem van de nieuwe hoofdtelefoons en adapters die nodig zijn om gebruik te maken van Lightning en draadloze audio is gewoonweg uit de grond gelopen. Alleen Apple of Beats koptelefoons bieden de beste draadloze audio-ervaring, en het zal je misschien niet bevallen hoe ze klinken of passen. Tegen de tijd dat de ontwikkelaars zelfs de prestatielimieten van de A10 Fusion-chip bijna hebben bereikt, zal Apple de A11 Fusion Pro-transmissie van de A11 Fusion Pro met zes messen al bijna hebben bereikt.

 


Spread the love