Spread the love

Als u het oppervlak van uw vloer comfortabel en uitnodigend wilt maken, kunt u dat het beste doen door uw kamer te bekleden. De scheuren, naden, gaten en lage gedeelten in de multiplex onderlaag of de standaard houten vloer zullen die vormen dwars door het tapijt heen overbrengen en zijn te zien als u eroverheen loopt. Je vraag je misschien af, moet ik dan beginnen met een egaliseren vloer? Of is het handig om een andere manier te kiezen.

Hoe kun je een vloer egaliseren door gebruik te maken van een machine?

De vloeibare vloeregaliseermachine staat bekend als een zeer dun cement dat die spleten en laagtes kan opvullen, met de vloeibare vorm die van nature zijn eigen niveau vindt. Deze methode kan ook werken voor oneffenheden in de betonnen ondergrond, maar zorg ervoor dat de verpakking gespecificeerd kan worden op het beton. Op dit moment zal dit artikel een aantal tips geven die u zullen helpen bij het egaliseren van de vloer voor het leggen van tapijt.

Er zijn een aantal stappen die je eerst moet zetten

Het eerste wat u moet doen is de houten vloer vegen en dweilen en deze helemaal schoon krijgen. U kunt een goed uitgewrongen dweil gebruiken om te voorkomen dat de vloer verzadigd raakt met vloeistof. Daarna moet u hem een nacht laten drogen.

  • Het tweede wat u moet doen is over de vloer gaan met de hamer en de metaalschraper, en eventuele spijkerkoppen die omhoog steken en de splinters of andere obstakels wegschrapen, naar beneden hameren. Daarna moet u opnieuw vegen voor het verwijderen van vuil.
  • Het derde wat u moet doen is uw boormachine aan te passen met de mengbevestiging. In deze stap moet u twee of drie centimeter vloeregalisatiemiddel in de bodem van de emmer plaatsen. Vervolgens kunt u water toevoegen in de verhouding die op de verpakking staat.

Spread the love